Travel Blog

SILENTIUM ...

Silentium

As spune ca am facut-o si pe asta, dar s-ar potrivi mai bine: am inceput si asta! E un inceput, e o nebunie No-mads si sunt complet prins de atmosfera, de experienta si de tot pachetul hiper-super extra cu elemente pe care nici nu m-i le imaginam sa fie acolo...

Dar hai sa incepem cu inceputul.

Țara Luanei

Tara Luanei

Desi umblati pe apele raului Buzau, tot mai sunt noutati pe sub soare: Tara Luanei.

La final de sezon de rafting, intr-o atmosfera mai de concediu, am ajuns intr-un final prin Muntii Buzaului. Am auzit de Muzeul de Chihlimbarului de la Colti si de niste formatiuni stancoase mai deosebite, dar nu s-a nimerit sa ajung in aceasta zona. Acum de am intalnit din nou locatia la o discutie cu prietenii-prietenilor, am luat decizia sa merg pana acolo. Nu regret aceasta decizie.

Conquering Tara

Hello fellow travellers!

My name is Ilinca, I’m 24 years old and I live in Cluj-Napoca, Romania.

Please let me tell you about one of the best trips I have ever been on; it involves rafting, canyoning, fun, adrenaline, incredible landscapes and amazing people.

Drumul spre eliberare

Mi-am dorit mult sa revin in Nepal, deoarece a fost cea mai deosebita calatorie dintre toate calatoriile mele de pana acum. Inca din primele momente am trait bucuria reintalnirii. Ma astepta haosul din Kathmandu, nebunia aparenta a traficului nepalez, satucele suspendate pe pantele abrupte, mirosurile si gusturile inconfundabile. A fost o senzatie deosebita ca dupa un an sa fiu recunoscut si sa recunosc fete familiare in nebunia capitalei cu mai bine de 1,5 milioane de suflete. Parca m-am intors acasa, asteptat de prieteni.