Un inceput, sau chiar doua ...

Categorie: 

In sfarsit am ajuns la inceputul drumului. Desi suna usor deplasat, asta este adevarul. Ca sa pornesti intr-o calatorie, in primul rand trebuie sa termini o calatorie.

Ei bine, se pare ca am terminat o calatorie. Aceasta calatorie se numea X-tours si era din punct de vedere juridic o firma cu activitate in turismul de aventura. Pentru mine personal insemna mult mai mult chiar de la inceput. Ma bucura faptul ca intr-adevar s-a dovedit a fi mai mult decat un job sau o afacere. Am invatat enorm de mult despre oameni si despre mine insumi. Din motive obiective aceasta calatorie s-a terminat. Dar nu inainte de a multumi voua, tuturor "clientilor" mei, pentru increderea acordata, pentru prietenie si pentru experientele deosebite pecare le-am impartasit impreuna in locatii si situatii deosebite. Va multumesc!

Asa am ajuns in sfarsit la inceput de drum! Drumul se numeste No-Mads iar prima calatorie ne va duce in NEPAL. Avem mai putin de o saptamana pana la primul pas al acestei calatorii... Primii nomazi vor fi: Larisa, Erika, Daniela, Robi, Vitus, Marius, Mihai, Georgelush si Istipisty. Ce ce Nepal? Deoarece inca din prima calatorie ne-am dat seama ca este o "calatorie de viata", un cadru natural si cultural minunat, cu oameni mai mult decat prietenosi. Din aceasta cauza Nepalul atrage "nomazi" din toate colturile lumii, iar acesti calatori isi au si ei contributia la atmosfera locului. Cam scurt si vag asta ar fi raspunsul. Dar poate e un raspuns mai potrivit daca va va spunem de planurile noastre acolo... Ei bine, pe langa tot ce poate oferi terapia de soc cultural din Kathmandu noi ne vom umple timpul cu: rafting, zbor cu parapanta, treking in Himalaya (zona Dhaulaghiri si Annapurna), caiac, safari pe elefanti, canoe, festivalul Maha Shivaratri etc, etc ....

In limitele posibilitatilor va vom tine la curent "live" cu calatoria noastra.

Va invitam sa participati alaturi de noi la aceasta calatorie.

Cuvinte cheie: 
Referinta Tura: 

Add new comment