Cum se conduce masina in Nepal - Welcome to the jungle

Categorie: 

Daca tot este la moda dezvoltarea personala, va recomandam o metoda inedita: sofatul prin Kathmandu!

Obiective propuse:

  • Dezvoltarea atentiei
  • Imbunatatirea abilitatilor de comunicare
  • Dezvoltarea abilitatilor telepatice
  • Descoperirea sau fortificarea credinteti in Puterea Divina

Cum?

In primul rand facem rost de un altar de rugaciune sau Mani Wheel de masina pe baterii solare. Il punem pe bord si ne asiguram ca functioneaza: inscriptia, mantra Om Mani Padme Hum se invarte si rugaciunea ne asigura asistenta Divina, absolut necesara de a scapa teferi din acest experiment.

Cautam volanul. Observam ca e pe partea dreapta! Taximetristii de distreaza de minune cand clientul urca la volan ... Respiram adanc si constientizam prima si cea mai importanta regula: REGULA NU EXISTA! Constientizam tensiunea, frica din noi si pornim la drum. Avem noroc, deoarece folosim numai primele doua trepte de viteza, rar si viteza a treia. Viteza medie de deplasare extraurbana fiind de 20 km/h.

Observam ca nu suntem nici pe departe singuri in trafic ... avem vaci, pietoni, camioane, bicilete, scutere, masini, microbuze etc. La inceput ne simtim ciudat, deoarece toti se uita la noi. Dar e ok, se numeste atentie reciproca. Orice manevra o facem cautam contactul cu ochii, chiar si cu vaca.

La urmatorul nivel intelegem ca egoul si individul nu exista, noi toti suntem in Unitate... Atingerea acestui nivel de constiinta este absolut necesar din moment ce nimeni nu semnalizeaza, depaseste pe dreapta sau stanga, opreste brusc si porneste brusc. Pentru un observator din exterior pare ca e vorba de telepatie, dar este mult mai mult decat atat, este Unitatea... Incredibil, dar tot haosul numit trafic, curge incet, dar fluent, fara incidente... Realizam brusc ca Dumnezeu exista si are grija de noi! Altfel nu se explica!

Deci? Fapte, nu vorbe!!!

Garantam atingerea obiectivelor propuse, fara cai initiatice, mediatie, yoga sau alte intrumente ezoterice in mai putin de o zi!

Va asteptam alaturi de noi in Nepal!

Add new comment