Despre noi

no-mads.ro este un joc de cuvinte no, mad and nomads

Ne propunem sa fim o comunitate, unde toti cei care isi cauta locul in lume prin experientele oferite de calatorii sa se simta "acasa".

Un loc unde sa te simti acasa, deoarece nu esti judecat de nimeni, pentru "dorul de duca" si pentru modul de viata mai putin conventional. Aici nu vei gasi oferte turistice uzuale. Incercam sa-ti oferim ineditul, prin destinatii, activitati si experiente dincolo de potecile batatorite de agentiile de turism. Incercam sa-ti oferim adevarate calatorii, pe apa, aer si uscat. Incercam sa-ti oferim cadrul pentru experiente deosebite.

La noi vei gasi calatorii de acest gen, dar si camarazi de drumetie. Vei gasi oportunitatea de ati impartasii si a realiza calatoriile tale visate. Vei gasi libertate.

Bine ai venit intre NO-MADS!

 

Cine suntem?

Falka Istvan ghid No-mads
Specialitate: 
Biolog, Ghid
Este un ... Istipisty. Adica o categorie aparte: ghid de rafting, alpinist, speolog, ghid de canyoning, caiacist, parapantist etc si cu un doctorat in biologie. Deci un fel de "Rambo", bun sa-l ai cu tine cam pe orice teren si in orice circumstante. Chiar si in loc de internet si TV, ca are povesti cat nici nu incap intr-un rucsac mare!
George Moldovan ghid No-mads
Specialitate: 
Gadgetboy, Ghid
Este omul care face poze si filmeaza pe apa, in aer, pe stanca, sub stanca, peste tot. Omul care se si descurca in toate aceste medii, fie vorba de rafting, de parapanta sau de munte. El este gadgetboy-ul nostru si ghidul tot timpul bine dispus. Dar aveti grija cu el! Pare el un Georgelush zambaret, dar din moment ce este prin preajma, cu siguranta pregateste ceva farse...
Dragos Calean ghid No-mads
Specialitate: 
Mascota, ghid
Este mascota noastra. Dragos nu se uita si nu se confunda. Cei cu prejudecati o sa evite sa stea in barca ghidata de el, apoi o sa regrete ca l-au evitat. E maestrul raftingului si al canyoningului, care intr-o viata precedenta cu siguranta a fost ceva animal acvatic, care se descurca bine si pe stanca. Este si cel descurcaret, care repara tot, improvizeaza scule si solutii si cel care niciodata nu va ocolii un val mai "interesant".
Flaviu Rus
Specialitate: 
Terapeut Medicina Alternativa
Flaviu este arma secreta. Asa de secreta ca nici la prima, nici la a doua vedere nu va dati seama ce rol are in trupele No-mads. Desigur e un om practic, priceput la tot ce poti avea nevoie in natura, piesa de maxima incredere in orice situatie. Numai el stie cum isi mentine calmul, cumpatarea si luciditatea in orice situatie de criza… El are rolul printer altele sa aiba grija trupului si sufletului nostru. Termenii zilelor noastre,care ar putea creiona menirea lui in grupul nostru ar fi: medic, trainer, psiholog, bucatar… Defapt menierea lui e undeva de sinteza si dincolo de acesti termini.
Mihai Voda ghid No-mads
Specialitate: 
Doctor în Geografie, Ghid
Mihai este un calator profesionist. Se poate spune asta din moment ce are un doctorat in geografie si a calatorit asa de mult in cat nu incape lista in prezentarea personala... In principiu a umblat in afara de Anctartica cam peste tot. Avem onoarea de al avea intre coechipierii nostrii prin Asia, unde incercam din greu sa tinem pasul cu el si sa organizam ture pe toate drumurile explorate de el.